
Matlı, Geleneksel ve Doğal Lezzetleriyle Türkiye’nin Protein Merkezi Olmayı Hedefliyor
Türkiye'deki ilk 5 yumurta üreticisinden biri olan Matlı, 2010 yılında girdiği perakende sektöründeki üretim faaliyetlerine, 2022 yılında, günlük 1.500 ton çiğ süt işleme kapasitesi ile Türkiye'nin ilk 5 üretim tesisinden …
- 27 Şubat 2023
- 193

Sırrı, Doğallığı…
Bir BURDAN lezzeti olan tava yoğurt, geleneksel yöntemlerle üretilmesi ile doğal bir fark yaratıyor…
Raflarda kısa bir süre önce yerini almasına rağmen büyük beğeni toplayan BURDAN tava yoğurt, doğalığıyla gönülleri fethediyor. …
- 22 Şubat 2023
- 134

Burdan markalı ürünlerde fiyat sabitlemesi yapan market zincirlerini destekliyoruz
Türkiye'nin protein ihtiyacını karşılayan gıda grubu olma hedefiyle Yörsan’ı bünyesine katarak Burdan markasıyla sektöre güçlü bir giriş yapan Matlı Süt, marketlerdeki Burdan ürün çeşitlerinde fiyat sabitlemesi yapan zincir marketleri destekleme …
- 20 Ocak 2023
- 190

Matlı Süt, ürün kalitesini Ar-Ge Merkezi ile tescillemeye hazırlanıyor
Türkiye'nin protein ihtiyacını karşılayan gıda grubu olma hedefiyle Yörsan’ı bünyesine katarak Burdan markasıyla sektöre güçlü bir giriş yapan Matlı Süt ve Süt Ürünleri San ve Tic A.Ş., kuracağı Ar-Ge merkezi …
- 20 Aralık 2022
- 223

Matlı hızla büyüyor
Matlı, Türkiye'nin protein ihtiyacını karşılayan gıda grubu olma yolunda hedefine hızla yürüyor.
Matlı, 16.02.1984 tarihinde Sanayi Sicil belgesini alan Yörsan'ın bayrağını dalgalandırmaya devam edecek.
Temelleri 1965 yılına dayanan bir gıda şirketi olan …
- 19 Kasım 2022
- 324

Matlı, Türkiye’nin protein ihtiyacını karşılayan gıda grubu olma hedefine hızla yürüyor
Matlı Süt, Burdan ürün portföyünü genişletiyor. Sağlıklı beslenme için protein kaynağı Burdan Yumurta'dan sonra Burdan Süt ve Süt Ürünleri de Eylül ayında tüketicileri ile buluşturuyor.Matlı, tam 53 yıldır özenle beslenmesini …
- 27 Eylül 2021
- 250