Somonlu ve Havyarlı Kanepe Tarifi nasıl yapılır, nasıl hazırlanır, Somonlu ve Havyarlı Kanepe malzemeleri nelerdir gibi sorularınızın yanıtlarını bu tarifimizde bulabilirsiniz. Yumurta ile sadece yemek yahut tatlı değiL birbirinden lezzetli kanepeler de yapabilirsiniz. Tarifte somon ve havyar kullanılıyor. Siz dilerseniz bunları çeşitlendirebilirsiniz.
Somonlu ve Havyarlı Kanepe Malzemeleri
Lezzetli bir Somonlu ve Havyarlı Kanepe tarifi için gerekli malzemeler şunlardır.
- 4 adet Burdan Yumurta
- 50 g somon füme
- 50 g siyah havyar
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 2 yemek kaşığı krem peynir
- 2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
- 10 dilim kanepe ekmeği yahut kıtır tuzlu bisküvi
Somonlu ve Havyarlı Kanepe Tarifi
Burdan Yumurtalar’ı beş dakika kadar haşlayın. Yumurtalar haşlanana kadar krem peynir ve bir kaşık kıyılmış dereotunu karıştırın. Dilim ekmeklerin bir kısmına dereotlu krem peyniri, bir kısmına da mayonez sürün. Haşlanan yumurtaları soyup halka halka veya dilim dilim doğrayın. Ekmeklerin üzerine birer parça yumurta yerleştirin. Yumurtaların üzerine bir parça somon füme ya da bir çay kaşığı siyah havyar yerleştirin. Dereotu serperek servis edin. Afiyet olsun…
Somonlu ve Havyarlı Kanepe tarifimizi beğendiyseniz “Pastırmalı Yumurta Tarifi” yazımızı da incelemenizi tavsiye ederiz.